verrekijker-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Bresser verrekijker

Filters

Filter op:
Verfijn op vergroting
Toon resultaten (61)
Verfijn op lensdiameter
Toon resultaten (61)
Type
Toon resultaten (61)
Serie
Toon resultaten (61)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Eigenschappen
Toon resultaten (61)
Prijs
Toon resultaten (61)
"verrekijker-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Bresser

Bresser sinds 1957

Opgericht in 1957 door Josef Bresser begon Bresser als een gespecialiseerd bedrijf in het importeren en distribueren van verrekijkers. In 1979 nam Rolf Bresser het roer over en Bresser groeide uit tot een vooraanstaande naam in de technische ontwikkeling en ontwerp van nieuwe en innovatieve optische producten.

Design

De afgelopen dertig jaar is Bressers portfolio meer en meer gegroeid en heeft Bresser een verscheidene patenten op haar naam staan. Het bedrijf is één van de leiders van leveranciers op de optische-productenmarkt in Europa en is één van de grootste leveranciers ter wereld. Het Bresser ontwerpteam is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten op het gebied van optische producten. Met als resultaat een uitgebreid aanbod aan onder andere verrekijkers, spotting-scopes, microscopen, telescopen en afstandsmeters. Allen gemaakt met het oog op de invulling van de persoonlijk eisen en bestedingsruimte van de klant. Voor de amateur astronoom , vogelaar, vloegtuigspotter en evenementen bezoeker Bresser verzorgd een kijker die bij uw persoonlijke wensen past.

Bresser verrekijkers

Gefocust op verrekijkers voor consumenten, dus onmisbaar in ons assortiment kijkers. Begonnen met ontwerpen van verrekijker in 1982 met de Condor en Minit modellen. Nu vele modellen en series verder, zijn de Bresser verrekijkers menigmaal geïmmiteerd. Het designteam blijft koploper in het bedenken en construeren van vooruitstrevende en vernieuwende producten. Met tientallen modellen is Bessner één van de best vertegenwoordigde verrekijkermerken op onze site.

Spottingscopes

De spottingsscopes van Bresser zijn betrouwbaar en bestendig. De modellen onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit optiek, de allround prestaties en modern ontwerp. Bresser heeft een aantal series spotting scopes op de markt die door haar veelzijdigheid aan eigenschappen invulling geeft aan elke wens op spotting gebied. De meeste producten worden geleverd met draagriem en beschermende tas en zijn vaak uit te breiden met een statief voor een stabiele en comfortabele kijk.

Telescopen

Op onze site zijn ook de Bresser telescopen te vinden. De telescopen bieden u een fantastische blik op de sterrenhemel. Als u een kijkje neemt zult u zien dat Bresser een scala aan telescopen heeft in verschillende prijsklassen. Op die manier hoopt Bresser invulling te geven aan de unieke wens van de klant. De mederkers van Bresser werken met een ideaalbeeld in gedachten, het beeld dat de kwaliteit van de optiek en de service naar de klant alle verwachtingen zullen overstijgen.

Laatste reviews

 • Zeer tevreden met deze schitterende scope. Hij voldoet volledig aan de verwachting, het beeld is loepzuiver en hij is zeer gemakkelijk scherp te stellen. De vergroting die hij biedt is goed, bij een test die ik uitvoerde blijkt dat voorwerpen die op ongeveer 1 km verwijderd zijn nog zeer goed en duidelijk te herkennen zijn zonder grote details weliswaar. Gebruik deze scope in combinatie met een stabiele tripod en je hebt een degelijke kijker. Prima keuze geweest!!
  Bresser Pirsch WP 25-75X100 spotting scope Gratis retour: €389,-
  Bresser Pirsch WP 25-75X100 spotting scope
 • "Ik ben tevreden van het product. Goed beeld, licht goed in de hand. Minpunt is wel het te fijn draadje om de verrekijker om je nek te hangen. Het is ook heel moeilijk om het te bevestigen."

  Bresser Hunter 10x50
  Bresser Hunter 10x50
 • "Na aanpassing prijsverschil met andere firma, ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. De verzending is vlot verlopen en volgens de afspraak. Hartelijke dank en fijne einde jaarsfeesten."

  Bresser Hunter 16x50
  Bresser Hunter 16x50
 • "Handig en stevig. Ideaal voor ons kleinkind om hem de mooie dingen van de natuur te leren. "

  Bresser Junior 6x21
  Bresser Junior 6x21

Veelgestelde vragen

Bresser Junior Spotty zoom 20-60x60

Vraag: Kan deze spotting scope op elk standaard statief geschroefd worden?

Antwoord van onze expert: Deze Bresser Junior Spotty past inderdaad op vrijwel elk soort statief.

Bresser Condor 8x42

Vraag: Hoe zwaar is deze kijker

Antwoord van onze expert: Deze verrekijker weegt 666 gram.

Bresser Dachstein ED-APO 16-50x66 spotting scope

Vraag: Bij de OPTIEK-specificaties staat aangegeven dat het hier BaK4-lenzen betreft. Bij de beschrijving wordt, dacht ik, gesteld dat het hier om lenzen van ED-glas gaat... Is het ED, BaK4 dat je krijgt bij aankoop ?

Antwoord van onze expert: BAK4 BAK4 is de aanduiding van de glassoort waar het prisma van gemaakt is. Naast BAK4 heb je BAK7. Hierbij is dan BAK4 de beste van de twee. ED glas en chromatische aberratie De dure verrekijkers zijn voorzien van ED glas. Dit staat voor Extra-low Dispersion glas. In het Nederlands kun je dit vertalen als zo min mogelijk dispersie. Hier is een hele technische uitleg bij mogelijk maar het komt er op neer dat licht 'breekt' wanneer dit door een lens gaat. Licht bestaat uit een breed spectrum van kleuren en de bundel van deze kleuren geeft een beeld weer, maar de verschillende kleuren kunnen uit het verband gehaald worden wanneer ze door een lens gaan. Bij lenzen gemaakt van ED glas is dit effect minimaal. Het 'breken' van de lichtbundel wordt ook wel chromatische aberratie genoemd. In onderstaande afbeelding zie je dat het brandpunt niet gelijk is voor de kleuren.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk