verrekijker-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Bresser verrekijker

Filters

Filter op:
Verfijn op vergroting
Toon resultaten (54)
Verfijn op lensdiameter
Toon resultaten (54)
Type
Toon resultaten (54)
Serie
Toon resultaten (54)
Eigenschappen
Toon resultaten (54)
Prijs
Toon resultaten (54)
Bresser

Bresser sinds 1957

Opgericht in 1957 door Josef Bresser begon Bresser als een gespecialiseerd bedrijf in het importeren en distribueren van verrekijkers. In 1979 nam Rolf Bresser het roer over en Bresser groeide uit tot een vooraanstaande naam in de technische ontwikkeling en ontwerp van nieuwe en innovatieve optische producten.

Design

De afgelopen dertig jaar is Bressers portfolio meer en meer gegroeid en heeft Bresser een verscheidene patenten op haar naam staan. Het bedrijf is één van de leiders van leveranciers op de optische-productenmarkt in Europa en is één van de grootste leveranciers ter wereld. Het Bresser ontwerpteam is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten op het gebied van optische producten. Met als resultaat een uitgebreid aanbod aan onder andere verrekijkers, spotting-scopes, microscopen, telescopen en afstandsmeters. Allen gemaakt met het oog op de invulling van de persoonlijk eisen en bestedingsruimte van de klant. Voor de amateur astronoom , vogelaar, vloegtuigspotter en evenementen bezoeker Bresser verzorgd een kijker die bij uw persoonlijke wensen past.

Bresser verrekijkers

Gefocust op verrekijkers voor consumenten, dus onmisbaar in ons assortiment kijkers. Begonnen met ontwerpen van verrekijker in 1982 met de Condor en Minit modellen. Nu vele modellen en series verder, zijn de Bresser verrekijkers menigmaal geïmmiteerd. Het designteam blijft koploper in het bedenken en construeren van vooruitstrevende en vernieuwende producten. Met tientallen modellen is Bessner één van de best vertegenwoordigde verrekijkermerken op onze site.

Spottingscopes

De spottingsscopes van Bresser zijn betrouwbaar en bestendig. De modellen onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit optiek, de allround prestaties en modern ontwerp. Bresser heeft een aantal series spotting scopes op de markt die door haar veelzijdigheid aan eigenschappen invulling geeft aan elke wens op spotting gebied. De meeste producten worden geleverd met draagriem en beschermende tas en zijn vaak uit te breiden met een statief voor een stabiele en comfortabele kijk.

Telescopen

Op onze site zijn ook de Bresser telescopen te vinden. De telescopen bieden u een fantastische blik op de sterrenhemel. Als u een kijkje neemt zult u zien dat Bresser een scala aan telescopen heeft in verschillende prijsklassen. Op die manier hoopt Bresser invulling te geven aan de unieke wens van de klant. De mederkers van Bresser werken met een ideaalbeeld in gedachten, het beeld dat de kwaliteit van de optiek en de service naar de klant alle verwachtingen zullen overstijgen.

Laatste reviews

 • Handig en stevig. Ideaal voor ons kleinkind om hem de mooie dingen van de natuur te leren.
  Bresser Junior 6x21 Geen verborgen kosten: €26,90
  Bresser Junior 6x21
 • "Ik heb deze verrekijker voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er erg blij mee. Ik gebruik hem voor het veraf observeren van gebouwen en natuurobjecten. Ook gebruik ik hem om naar de sterren te kijken en daar is het een prima kijker voor. Het is een handig, goed draagbaar formaat. En ook zit er een handig tasje bij."

  Bresser Hunter 16x50
  Bresser Hunter 16x50
 • "Ik heb deze verrekijker gekocht als cadeautje voor mijn petekind dat 4 jaar werd. Hij was er erg blij mee! Wel jammer dat de beloofde "draagriem" een onnozel polslusje blijkt te zijn! Welke vierjarige gebruikt dat nu? Dus moet ik nog op zoek naar een echte draagriem... Jammer!"

  Bresser Junior 6x21
  Bresser Junior 6x21
 • "Mijn nieuwe kijker bevalt mij prima. Is zeer helder en een plus punt is dat het object nog eens extra dichtbij gehaald kan worden."

  Bresser Spezial 7-35x50 Zoomar
  Bresser Spezial 7-35x50 Zoomar

Veelgestelde vragen

 • Bresser Hunter 10x50

  Ik ben voor mijn 8 jarige zoon op zoek naar een betaalbare eerste verrekijker waar hij vogels en ander wild mee kan spotten, maar tevens sterren en planeten. Hij is ook nog eens brildragend. Is deze mooie verrekijker een goede keus of raad u een andere aan? Deze lijkt perfect, maar wellicht wat zwaar?

  Gevraagd door van Hees op 29 juli 2014

  Deze is inderdaad wat zwaar, u kan het beste kijken naar een 10x25 model.

  Antwoord van onze expert
 • Bresser Hunter 16x50

  is er een draag tas bij en wat kost deze

  Gevraagd op 12 juni 2014

  Een handige schoudertas wordt gratis meegeleverd met de Bresser Hunter 16x50.

  Antwoord van onze expert
 • Bresser Travel 10x32

  Ik ben op zoek naar een betaalbare verrekijker voor gebruik tijdens safari tijdens dag en nacht in Zuid-Afrika. Is dit een geschikte keuze, of is het beter om naar een duurder alternatief te kijken? Zo ja, kunt u mij vertellen wat de meerwaarde dan is?

  Gevraagd door Anoniem

  U kan in dit geval beter kijken naar een kijker die hier speciaal voor bedoeld is. De Steiner Safari Ultrasharp 10x26 is hier bijvoorbeeld speciaal voor bedoeld. Deze heeft een betere lichttransmissie en contrast door middel van zijn hoogwaardigere prisma's en betere coatings.

  Onze expert