verrekijker-expert

Bresser

Rijke traditie

Elke Bresser-verrekijker is onderdeel van een rijke traditie. Bresser werd opgericht in 1957 en groeide sindsdien uit tot een vooraanstaande naam in de wereld van de optiek. Het merk richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van nieuwe en innovatieve optische producten. In onze shop kunt u een groot aantal Bresser-verrekijkers kopen, van kinderverrekijker tot spotting scope.

Bresser
Verfijn op vergroting
Verfijn op lensdiameter
Type
Serie
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Prijs
Eigenschappen
"verrekijker-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Jaren ervaring

Bent u amateurastronoom, vogelaar of vliegtuigspotter? Voor elk doel heeft Bresser de perfecte kijker. Het grootste deel van de optiek-producten van Bresser is toegespitst op gebruik door een grote groep consumenten. Alle Bresser-verrekijkers zijn daarom ontzettend gebruiksvriendelijk. De eerste Bresser-verrekijker werd gemaakt in 1982, het bedrijf heeft op het gebied van verrekijkers dus al meer dan 30 jaar ervaring.

Marktleider

De afgelopen dertig jaar is het assortiment van Bresser steeds verder uitgebreid. Het merk heeft inmiddels verscheidene patenten op haar naam staan. Het bedrijf is marktleider in Europa en één van de grootste leveranciers ter wereld. Het ontwerpteam van Bresser is steeds bezig nieuwe producten te ontwikkelen en bestaand producten te verbeteren. De verrekijkers, spotting scopes, microscopen, telescopen en afstandsmeters van Bresser zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Voor elk budget en voor elk doeleinde is er een passend artikel.

Spotting scopes en verrekijkers

De spotting scopes en verrekijkers van Bresser zijn betrouwbaar en duurzaam. Een kijker van Bresser onderscheidt zich door de uitmuntende kwaliteit van de optiek, de allround prestaties en het moderne ontwerp. Bresser heeft inmiddels verschillende series op de markt gebracht. Door de veelzijdigheid aan eigenschappen is er altijd voor iedereen een geschikte spotting scope of verrekijker bij. De meeste kijkers van Bresser worden geleverd met een draagriem en een beschermende tas. Met behulp van een statief hebt u de meest stabiele en comfortabele kijkervaring.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Bresser Astro 20x80 Saturn

Vraag: Kan je een vale gier op 4 km ook goed naar voren halen

Antwoord van onze expert: Ja, dat kan. Het lijkt dan als of de gier op 200 meter afstand vliegt.

Bresser Ruby 16x32 verrekijker
Bresser Travel 10x32

Vraag: Is deze geschikt om vanaf een 6 hoog balkon over een groot meer te kijken?

Antwoord van onze expert: Zeker is dit goed mogelijk, deze is voornamelijk goed bij goede lichtomstandigheden en weinig dauw.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.