verrekijker-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Bresser verrekijker

Filters

Filter op:
Verfijn op vergroting
Toon resultaten (66)
Verfijn op lensdiameter
Toon resultaten (66)
Type
Toon resultaten (66)
Serie
Toon resultaten (66)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Eigenschappen
Toon resultaten (66)
Prijs
Toon resultaten (66)
Bresser

Bresser sinds 1957

Opgericht in 1957 door Josef Bresser begon Bresser als een gespecialiseerd bedrijf in het importeren en distribueren van verrekijkers. In 1979 nam Rolf Bresser het roer over en Bresser groeide uit tot een vooraanstaande naam in de technische ontwikkeling en ontwerp van nieuwe en innovatieve optische producten.

Design

De afgelopen dertig jaar is Bressers portfolio meer en meer gegroeid en heeft Bresser een verscheidene patenten op haar naam staan. Het bedrijf is één van de leiders van leveranciers op de optische-productenmarkt in Europa en is één van de grootste leveranciers ter wereld. Het Bresser ontwerpteam is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten op het gebied van optische producten. Met als resultaat een uitgebreid aanbod aan onder andere verrekijkers, spotting-scopes, microscopen, telescopen en afstandsmeters. Allen gemaakt met het oog op de invulling van de persoonlijk eisen en bestedingsruimte van de klant. Voor de amateur astronoom , vogelaar, vloegtuigspotter en evenementen bezoeker Bresser verzorgd een kijker die bij uw persoonlijke wensen past.

Bresser verrekijkers

Gefocust op verrekijkers voor consumenten, dus onmisbaar in ons assortiment kijkers. Begonnen met ontwerpen van verrekijker in 1982 met de Condor en Minit modellen. Nu vele modellen en series verder, zijn de Bresser verrekijkers menigmaal geïmmiteerd. Het designteam blijft koploper in het bedenken en construeren van vooruitstrevende en vernieuwende producten. Met tientallen modellen is Bessner één van de best vertegenwoordigde verrekijkermerken op onze site.

Spottingscopes

De spottingsscopes van Bresser zijn betrouwbaar en bestendig. De modellen onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit optiek, de allround prestaties en modern ontwerp. Bresser heeft een aantal series spotting scopes op de markt die door haar veelzijdigheid aan eigenschappen invulling geeft aan elke wens op spotting gebied. De meeste producten worden geleverd met draagriem en beschermende tas en zijn vaak uit te breiden met een statief voor een stabiele en comfortabele kijk.

Telescopen

Op onze site zijn ook de Bresser telescopen te vinden. De telescopen bieden u een fantastische blik op de sterrenhemel. Als u een kijkje neemt zult u zien dat Bresser een scala aan telescopen heeft in verschillende prijsklassen. Op die manier hoopt Bresser invulling te geven aan de unieke wens van de klant. De mederkers van Bresser werken met een ideaalbeeld in gedachten, het beeld dat de kwaliteit van de optiek en de service naar de klant alle verwachtingen zullen overstijgen.

Laatste reviews

 • Handig en stevig. Ideaal voor ons kleinkind om hem de mooie dingen van de natuur te leren.
  Bresser Junior 6x21 Geen verborgen kosten: €26,90
  Bresser Junior 6x21
 • "Ik heb hem nodig voor de jacht , hij is n beetje zwaar ,misschien kan dat niet anders. "

  Bresser Condor 8x56
  Bresser Condor 8x56
 • "Ik heb deze verrekijker voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er erg blij mee. Ik gebruik hem voor het veraf observeren van gebouwen en natuurobjecten. Ook gebruik ik hem om naar de sterren te kijken en daar is het een prima kijker voor. Het is een handig, goed draagbaar formaat. En ook zit er een handig tasje bij."

  Bresser Hunter 16x50
  Bresser Hunter 16x50
 • "Ik heb deze verrekijker gekocht als cadeautje voor mijn petekind dat 4 jaar werd. Hij was er erg blij mee! Wel jammer dat de beloofde "draagriem" een onnozel polslusje blijkt te zijn! Welke vierjarige gebruikt dat nu? Dus moet ik nog op zoek naar een echte draagriem... Jammer!"

  Bresser Junior 6x21
  Bresser Junior 6x21

Veelgestelde vragen

 • Bresser Astro 20x80 Saturn

  Kun je met de Bresser Astro 20 x 80 Saturn ook zonder statief de natuur in? Met andere woorden: is de vergroting niet te hoog voor het zonder statief bekijken van objecten in de natuur?

  Gevraagd door proen op 16 september 2014

  Dit kan zeker!

  Antwoord van onze expert
 • Bresser Pirsch WP 25-75X100 spotting scope

  Beste ik zou graag een canon eos slr camera bevestigen aan mijn spotting scope, wat heb ik hier voor nodig, een marumi t2 ring heb ik al besteld. Dank bij voorbaat.

  Gevraagd op 22 september 2014

  U kunt dit doen met de de Bresser digitale camera-adapter, http://www.verrekijker-expert.nl/bresser-digitale-camera-adapter-deluxe

  Antwoord van onze expert
 • Bresser Pirsch WP 25-75X100 spotting scope

  Is deze spotting scope te gebruiken voor digiscoping middels een DSLR (Canon EOS 100D)? Is dit mogelijk zonder een extra statief eromheen (dus niet met de eerder genoemde 'digitale camera adapter')? Wat is hier dan voor nodig?

  Gevraagd door J

  nee dit kan alleen met een camera adapter, mocht het oculair van de scope afneembaar zijn (bij de duurdere scopes) dan kan het wel maar vaak alleen merkgebonden

  Onze expert