verrekijker-expert

Bresser

Filters

Verfijn op vergroting
Toon resultaten (77)
Verfijn op lensdiameter
Toon resultaten (77)
Type
Toon resultaten (77)
Serie
Toon resultaten (77)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Eigenschappen
Toon resultaten (77)
Prijs
Toon resultaten (77)
"verrekijker-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Bresser

Ontwikkeling sinds 1957

Opgericht in 1957 door Josef Bresser begon dit bedrijf zich te specialiseren in het importeren en distribueren van verrekijkers. In 1979 nam Rolf Bresser het roer over en groeide Bresser uit tot een vooraanstaande naam in de ontwikkeling en het ontwerp van nieuwe en innovatieve optische producten. U vindt in onze shop een groot aanbod verrekijkers van Bresser.

Design

De afgelopen dertig jaar is Bressers portfolio meer en meer gegroeid en heeft Bresser een verscheidene patenten op haar naam staan. Het bedrijf is één van de leiders van leveranciers op de optische-productenmarkt in Europa en is één van de grootste leveranciers ter wereld. Het Bresser ontwerpteam is constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten op het gebied van optische producten. Met als resultaat een uitgebreid aanbod aan onder andere verrekijkers, spotting-scopes, microscopen, telescopen en afstandsmeters. Allen gemaakt met het oog op de invulling van de persoonlijk eisen en bestedingsruimte van de klant. Voor de amateur astronoom , vogelaar, vloegtuigspotter en evenementen bezoeker Bresser verzorgd een kijker die bij uw persoonlijke wensen past.

Bresser verrekijkers

Gefocust op verrekijkers voor consumenten, dus onmisbaar in ons assortiment kijkers. Begonnen met ontwerpen van verrekijker in 1982 met de Condor en Minit modellen. Nu vele modellen en series verder, zijn de Bresser verrekijkers menigmaal geïmmiteerd. Het designteam blijft koploper in het bedenken en construeren van vooruitstrevende en vernieuwende producten. Met tientallen modellen is Bessner één van de best vertegenwoordigde verrekijkermerken op onze site.

Spottingscopes

De spottingsscopes van Bresser zijn betrouwbaar en bestendig. De modellen onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit optiek, de allround prestaties en modern ontwerp. Bresser heeft een aantal series spotting scopes op de markt die door haar veelzijdigheid aan eigenschappen invulling geeft aan elke wens op spotting gebied. De meeste producten worden geleverd met draagriem en beschermende tas en zijn vaak uit te breiden met een statief voor een stabiele en comfortabele kijk.

Telescopen

Op onze site zijn ook de Bresser telescopen te vinden. De telescopen bieden u een fantastische blik op de sterrenhemel. Als u een kijkje neemt zult u zien dat Bresser een scala aan telescopen heeft in verschillende prijsklassen. Op die manier hoopt Bresser invulling te geven aan de unieke wens van de klant. De mederkers van Bresser werken met een ideaalbeeld in gedachten, het beeld dat de kwaliteit van de optiek en de service naar de klant alle verwachtingen zullen overstijgen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Bresser Spectar 9-27x50 spotting scope

Vraag: Kan deze kijker gebruikt worden voor een afstand van 60 en 70 meter voor boogschieten?

Antwoord van onze expert: Daar is deze spottingscope erg geschikt voor vanwege de niet al te hoge vergroting.

Bresser Travel 10x32

Vraag: Is deze geschikt om vanaf een 6 hoog balkon over een groot meer te kijken?

Antwoord van onze expert: Zeker is dit goed mogelijk, deze is voornamelijk goed bij goede lichtomstandigheden en weinig dauw.

Bresser Junior Spotty zoom 20-60x60

Vraag: Kan deze spotting scope op elk standaard statief geschroefd worden?

Antwoord van onze expert: Deze Bresser Junior Spotty past inderdaad op vrijwel elk soort statief.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk