Verrekijkers voor de watersport en zeeobservaties

Wanneer je een liefhebber bent van het observeren van watersport en boten, kan een verrekijker wat meer diepte geven aan je observaties. Een waterdichte verrekijker biedt dan uitkomst om alle handelingen tot in detail te volgen. Of je nou op zoek bent naar een compact en handzaam model voor de watersport of naar een groter model voor zee-observaties, wij geven je advies voor elke soort waterkijker.

Waterproof & rubberen behuizing

Wanneer je veel op en bij het water te vinden bent, is een waterproof verrekijker onmisbaar. De Bushnell H2O 8x42 is een robuuste verrekijker die volledig waterdicht is. Mocht de verrekijker onverhoopt in het water vallen, dan blijft hij nog steeds in perfecte conditie door de rubberen coating en vulling met stikstofgas. Dankzij de rubberen behuizing heeft de kijker een goede grip, ook wanneer je handen nat zijn. Hierdoor is de Bushnell H2O 8x42 zeer geschikt om tijdens waterevenementen of boottochten te gebruiken.

  1. Bekijk hier de Bushnell H2O 8x42

Schemering

Observeer je objecten op en nabij het water liever tijdens zonsopgang of zonsondergang? Dan is de Bushnell Legacy WP 10x50 een goede keuze. Dankzij het brede gezichtsveld ontgaat je niets, en kun je alles goed in de gaten houden met de hoge vergroting van 10x. Vind je de kijker net iets te zwaar om in je handen te houden, dan kun je de Bushnell Legacy WP10x50 makkelijk op een statief monteren. De verrekijker heeft een lensdiameter van 50 millimeter, wat zorgt voor een hoge lichtdoorlating. Hierdoor heb je zelfs tijdens zonsop- en zonsondergang een helder beeld.

  1. Bekijk hier de Bushnell Legacy WP 10x50

Levenslange garantie

Tijdens het varen moet je overal de aandacht bij houden, waardoor het kan voorkomen dat je een verrekijker omstoot en in het water laat vallen. Mocht dit gebeuren bij de Vortex Diamondback 10x50 , dan hoef je je geen zorgen te maken. Vortex biedt namelijk levenslange garantie, waardoor je voor het leven verzekerd ben van een goedwerkende Vortex Diamondback 10x50. Hierdoor is de kijker zeer geschikt om op het water te gebruiken. Daarnaast is de verrekijker gevuld met stikstof, zodat deze volledig waterdicht is en de lenzen niet beslaan bij extreme weersomstandigheden.

  1. Bekijk hier de Vortex Diamondback 10x50