Spotting scopes

Wil je net wat verder kijken dan de gemiddelde verrekijker aankan? Dan kun je kiezen voor een spotting scope. Zet je spotting scope op een statief, en je kunt zo lang als je wilt kijken met een scherp, trilvrij en helder beeld. We hebben hieronder onze favoriete spotting scopes gekozen in drie verschillende categorieën: basismodel, middenklassemodel en high-end model; voor iedereen is er een goede scope!

Basismodel

Ben je op zoek naar je eerste spotting scope om te kijken of het wat voor je is? Of ben je op zoek naar een goed basismodel en wil je liever niet te veel geld uitgeven? De Bresser Travel 20-60x60 is een erg goede keuze, al zeggen we het zelf. Met deze scope krijg je veel scope voor weinig geld! Hij is mooi compact en voor een spotting scope valt het gewicht behoorlijk mee; hij weegt namelijk slechts 687 gram. Deze scope is een zeer goed instapmodel.

  1. Bekijk hier de Bresser Travel 20-60x60

Middenklassemodel

Als je op zoek bent naar een goede middenklasse spotting scope, dan is de Helios Spotting Scope Fieldmaster A-90 30-90x90 Waterproof erg geschikt. Hij heeft een vergroting van 30 tot 90 keer, hiermee haal je je object wel heel dichtbij. Daarnaast is het statief dat erbij geleverd is erg stevig. De spotting scope wordt geleverd inclusief verschillende accessoires, waaronder een draagtas. Hierdoor kun je meteen aan de slag. Deze Helios Fieldmaster is onze keuze als middenklassemodel spotting scope!

  1. Bekijk hier de Helios Spotting Scope Fieldmaster A-90 30-90x90 Waterproof

High-end model

De Bresser Pirsch WP 25-75x100 spotting scope is onze keuze als beste high-end model. Hij is voorzien van digiscoping en heeft zelfs een niet-reflecterende behuizing, waardoor hij erg geschikt is voor de jacht en vogelobservatie. Dankzij het hoge schemergetal presteert hij niet alleen overdag zeer goed, maar ook in moeilijke lichtomstandigheden, zoals tijdens de schemering en regenachtige dagen. Wil je dus een high-end spotting scope? Dan is dit onze keuze!

  1. Bekijk hier de Bresser Pirsch WP 25-75x100