Verrekijker-accessoires

Alles voor optimaal gebruiksgemak

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Valetti verrekijker draagriem

8 okt. 2020
“De draagriem doet wat het beloofd, makkelijk te monteren en heeft een mooie afwerking. Prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde, ik ben tevreden! ”
Valetti verrekijker draagriem

Bresser Universele Smartphone Adapter

8 aug. 2020
“Zeker een fraai hulpmiddel, maar het vraagt nog wel wat inspanning voordat de camera van de smartphone voor het oculair staat. Eenmaal in lijn geplaatst werkt het uitstekend en kun je de objecten via het scherm van je smartphone volgen en naar wens een fotootje maken. ”
Bresser Universele Smartphone Adapter

Vortex Pro-GT Statief

8 jul. 2020
“Het geanodiseerd aluminium voelt meteen kwalitatief aan en ook deze heeft de gekende een levenslange garantie. Het statief is zeer snel op te zetten en dankzij innovatieve functies is de Pro-GT een perfecte toevoeging aan uw Vortex collectie. Het statief beschikt over een quick release plate, waardoor u uw verrekijker of spotting scope gemakkelijk op het statief kunt monteren. De panoramakop van de Pro-GT kan in drie richtingen worden versteld, om zo snel het onderwerp te kunnen volgen en om de hoek aan te passen. Vortex heeft het statief dusdanig ontworpen dat u met één hand de hoek van de panoramakop kunt verstellen en, door aan het handvat te draaien, de hoek kunt fixeren. De middenzuil van de Vortex Pro-GT is snel in hoogte verstelbaar. De hoek van de statiefpoten is in drie standen te verstellen. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat zelfs een fragiele ondergrond onbeschadigd blijft. Ondanks dat de Pro-GT is ontwikkeld voor het gebruik met verrekijkers en/of spotting scopes, is deze ook perfect voor de professionele fotograaf. Speciaal voor fotografen heeft Vortex gezorgd voor een kantelbare statiefplaat, waardoor ook verticale foto's tot de mogelijkheden behoren.”
Vortex Pro-GT Statief